ПрАТ «УФК»

Код за ЄДРПОУ: 21884144
e-mail: elena.solomashenko@gmail.com
Юридична адреса: 53073, Дніпропетровська область, Криворізький район, с. Златоустівка, вул. Підстепна, б. 29 А.

Дата розміщення: 25.04.2018

Річний звіт за 2017 рік

6. Інформмація про прийняття рішення про надання згоди на вчинення правочинів, щодо вчинення яких є заінтересованість

N з/п

Дата прийняття рішення

Найменування уповноваженого органу, що прийняв рішення

Гранична сукупна вартість правочинів (тис. грн)

Вартість активів емітента за даними останньої річної фінансової звітності (тис. грн)

Співвідношення граничної сукупної вартості правочинів до вартості активів емітента за даними останньої річної фінансової звітності (у відсотках)

Предмет правочину

Дата розміщення особливої інформації в загальнодоступній інформаційній базі даних Комісії

Веб-сайт товариства, на якому розміщена інформація

1

2

3

4

5

6

7

8

9

125.04.2017Загальнi збори акцiонерiв ПрАТ "УФК"1209.6005632.40021.480Надання в оренду офiсних примiщень26.04.2017www.ufc.pat.ua
Зміст інформації:
25 квiтня 2017 року рiчними Загальними зборами акцiонерiв ПрАТ "УФК" (протокол № 1/2017 вiд 25.04.2017 р.) прийняте рiшення про надання згоди на вчинення правочинiв, щодо вчинення яких є заiнтересованiсть, з афiлiйованою особою Товариства, а саме правочину, який одночасно є значним та таким, щодо якого є заiнтересованiсть - договiр надання в оренду офiсних примiщень. Загальна кiлькiсть голосуючих акцiй - 41 575 шт.; кiлькiсть голосуючих акцiй, що зареєстрованi для участi у загальних зборах - 41 575 шт.; кiлькiсть голосуючих акцiй, що проголосували "за" прийняття рiшення - 41 575 шт., "проти" прийняття рiшення - 0. Статут Товариства не мiстить вимог щодо розкриття iнформацiї про iстотнi умови правочинiв iз заiнтересованiстю.
225.04.2017Загальнi збори акцiонерiв ПрАТ "УФК"1398.6005632.40024.830Надання в оренду прибудови механо-ремонтної дiльницi26.04.2017www.ufc.pat.ua
Зміст інформації:
25 квiтня 2017 року рiчними Загальними зборами акцiонерiв ПрАТ "УФК" (протокол № 1/2017 вiд 25.04.2017 р.) прийняте рiшення про надання згоди на вчинення правочинiв, щодо вчинення яких є заiнтересованiсть, з афiлiйованою особою Товариства, а саме правочину, який одночасно є значним та таким, щодо якого є заiнтересованiсть - договiр надання в оренду прибудови механо-ремонтної дiльницi. Загальна кiлькiсть голосуючих акцiй - 41 575 шт.; кiлькiсть голосуючих акцiй, що зареєстрованi для участi у загальних зборах - 41 575 шт.; кiлькiсть голосуючих акцiй, що проголосували "за" прийняття рiшення - 41 575 шт., "проти" прийняття рiшення - 0. Статут Товариства не мiстить вимог щодо розкриття iнформацiї про iстотнi умови правочинiв iз заiнтересованiстю.
325.04.2017Загальнi збори акцiонерiв ПрАТ "УФК"729.4325632.40012.950Надання в оренду цеху26.04.2017www.ufc.pat.ua
Зміст інформації:
25 квiтня 2017 року рiчними Загальними зборами акцiонерiв ПрАТ "УФК" (протокол № 1/2017 вiд 25.04.2017 р.) прийняте рiшення про надання згоди на вчинення правочинiв, щодо вчинення яких є заiнтересованiсть, з афiлiйованою особою Товариства, а саме правочину, який одночасно є значним та таким, щодо якого є заiнтересованiсть - договiр надання в оренду цеху. Загальна кiлькiсть голосуючих акцiй - 41 575 шт.; кiлькiсть голосуючих акцiй, що зареєстрованi для участi у загальних зборах - 41 575 шт.; кiлькiсть голосуючих акцiй, що проголосували "за" прийняття рiшення - 41 575 шт., "проти" прийняття рiшення - 0. Статут Товариства не мiстить вимог щодо розкриття iнформацiї про iстотнi умови правочинiв iз заiнтересованiстю.